Autorijbewijs halen?

Je rijbewijs halen doe je bij rijschool Radix! Waarom? omdat je bij ons alles zelf in de hand hebt. Wij passen ons aan aan jouw wensen. Zo haal jij je rijbewijs op jouw eigen tempo en niveau. Je kiest namelijk zelf:

Verder zorgen wij ervoor dat je elke les dezelfde instructeur krijgt, zodat die precies weet hoe ver je bent en wat je nog moet leren.

Bij rijschool Radix werken we met een eigen afsprakenkaart en instructiekaart. Deze instructiekaart wordt aan het eind van elke les samen met de leerling ingevuld en geeft jou en de instructeur een beeld over je vorderingen. Dit bevordert de kwaliteit van je rijopleiding.

Examens voor je autorijbewijs

Voor het behalen van het rijbewijs B dienen er 2 examens gehaald te worden. Dit is een theorie examen en een praktijkexamen. Het theorie examen bestaat uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel bevat 25 vragen over gevaarherkenning. Het tweede onderdeel bevat 40 vragen, waarvan 30 over verkeersregels en 10 over verkeersinzicht. Bij gevaarherkenning krijg je vragen over hoe jij zou handelen in een bepaalde verkeerssituatie. Bij verkeersregels en verkeersinzicht gaat het om ja/nee vragen, meerkeuzevragen en vragen waar je zelf een getal moet invullen.

Het praktijkexamen bestaat uit het deelnemen op een zelfstandige en veilige manier in het verkeer, tijdens het examen moet je 2 verrichtingen doen bijvoorbeeld omkeer opdracht, stopopdracht of parkeeropdracht.

Opleiding

Er zijn verschillende mogelijkheden betreffende het lestempo. Je kunt kiezen uit een opleiding in je eigen tempo of een zogenoemde spoedopleiding. De opleiding in eigen tempo geeft je de mogelijkheid om zelf het tijdstip en de frequentie van lessen, in overleg met je vaste instructeur, te bepalen. Kies je voor een spoedopleiding dan dien je een intake te doen en aan de hand daarvan wordt het aantal lessen en de tijdsduur van de opleiding bepaald.

De lesauto

We lessen in een Mini  Countryman voorzien van airco. De rijlessen voor auto's met automaat vinden plaats in een BMW 3 serie.

Mini Countryman lesautoRijschool Radix BMW 

Wat kost het?

Bekijk onze prijslijst voor lessen en pakketten.

Vul het formulier in en ik sta binnenkort voor jouw deur voor je eerste les

Assen: 0592-462909
Oosterwolde: 0516-523329  
Mobiel: 06-29510177

info@rijschoolradix.nl

Beginnen met lessen?

Assen: 0592-462909 -  Oosterwolde: 0516-523329 -  info@rijschoolradix.nl

 

Facebook Rijschool Radix

 Bekijk ons op Facebook

Pinnen is mogelijk

 

 Waarom Rijschool Radix:

waarom Rijschool Radix

25 jaar ervaring in het opleiden van het rijbewijs

  waarom Rijschool Radix

  Grote of kleine auto? Kies waarin je wilt lessen

   waarom Rijschool Radix

   Persoonlijk aanpak

   waarom Rijschool Radix

   Bij Rijschool Radix slaag je zeker

    
   motoport

   itheorie

   vriesendijkMini

   KVK: 01051665
   BTW: nl808574048b1
   Rekeningnummer: NL68RABO0349917310

   theorieleren
    
    
   facebook Rijschool Radix
   Rijschool Radix
   Rijschool Radix
   Rijschool Radix autorijbewijs
   Rijschool Radix motorrijbewijs